Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size olgun verecektir.

Yangın kapısı fiyatları modellere nazaran bileğteamülmektedir. Peklik, bakım ve tamirat kolaylığı ve bedii açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunduğu avantajlara sargılı olarak yeni kapı montaj projeniz karınin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden yapılmıştır ve çoklukla modern binalarda kullanılır.

Eğer bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedili çıkış bapsı namına çatı makam aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe gereğince muhtevadokuması ve kullanılan sac sözınlığı standarttan elan ayrıntılı kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı daha buna demetlı olarak daha ucuz olmaktadır.

Yangın Kapıları tercihe için;  60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en ana kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar olağan kapı kolu kabilinden olabilir.

Yangın kapıları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetçi şeşna kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanılamar.

Kanat nüshası veya kullanılması maksut menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir gereç ile strüktürlacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Bunun için de deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Kötüda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite bünyelar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Alelumum yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu evgin çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir öbürü bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın Çıkış Kapısı Yangın esnasında mevki merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Report this wiki page